Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červenající se kámen a další neuvěřitelné energie

2. 1. 2012

Kámen a společenství Devíti moudrýchsnimek-lurdy2-153.jpg

Před pradávným časem sestoupilo na Zem devět moudrých mužů, kteří vlastnili neuvěřitelný kámen. Do dalších pověstí se pak onen kámen dostává, jako Svatý grál, nebo Kámen mudrců. Kámen nejenže dokáže zajistit moc nad celým světem, ale dokáže měnit počasí, uzdravovat a plnit přání. Traduje se, že trochu prachu z něho vyléčí jakoukoliv nemoc. Zároveň však dokáže v nepovolaných rukách být strašnou zbraní a nepovolaného, který by ho chtěl zneužít dokáže zabít. V místě, kde je kámen uložen, vzniká brána do jiných světů. Kámen pochází z desáté planety.Tato planeta se má přiblížit k Zemi v tomto roce a z ní mají sestoupit na Zem Bohové. Spisovatel Zecharia Sitchin jí nazval Nibiru a bohům dal jméno Annunakové. Začne tak přerod celé planety. Celá tisíciletí se ho lidé pokoušejí nalézt.Ten nejznámější byl asi Adolf Hitler, ale my víme, že i arcibiskup pražský Zbyněk Zajíc v hondbě za tímto kamenem neváhal zlikvidoval svého příbuzného, který na základě odkazu Temlářů, jeden kus kamene vlastnil. Ten příbuzný byl rytíř Jan Zúl, od kterém tu článek už máte.

Devět moudrých vědělo, jak nebezpečný kámen je. Rozřezali ho na  devět kusů a rozešli se do devíti různých stran, aby každý z nich svůj kus schoval tak, že ani jeho druh nebude vědět, kam. Každý si zvolil jednoho vyvoleného z řad lidí, který odkaz předával dál. Tak byl odkaz zasvěcencem střežen a v případě ohrožení, byl kámen převezen do bezpečí. Byl snad kousek v Arše úmluvy? Střežil velmistr Templářů odkaz? Je to velmi pravděpodobné. Svatý grál je uváděn, jako číše, kámen v poslední době i jako lůno Máří z Magdaly. Já se přikláním ke kamenu. Na konci pověst praví, že až sestoupí Bohové, části kamenů se zase spojí sami s planetou.

Jednoho dne, po objevu našich "LURD" jsem uklouzla po kusu kamene. Protože si, a nejen já, občas z našich "LURD" nějaký šutřík odnesu, vzala jsem ho do kapsy a odnesla domů. Není na něm nic zvláštního, ale nějak jsem prostě musela. Doma jsem ho prohlédla, umyla a dala na poličku. Druhý den mne napadlo ho vyfotit.

Dala jsem kámen na desku stříhacího stolu, vzala fotoaparát Olympus a dala se do focení. První fotka  mne zarazila. Měla jsem pocit, že při cvaknutí spouště, kámen zbělal. Na fotce nebylo nic. Druhá fotka, kámen zasvítil žlutě a vše bylo žluté. To už bylo divné. Třetí fotka a okolí i kámen bylo růžové.snimek-lurdy2-154.jpg Tehdy jsem měla přestat. Zvědavost je však strašná vlastnost. Pak přišla čtvrtá fotka a s ní šok! Kámen a stůl začly žhnout červeně, ze špičky kamene se začalo kouřit.

Kouřilo se i z fotoaparátu, doslova jsem cítila, jak se mi připekly k němu ruce. Šok byl velký, slyšela jsem prasknout žárovky ve vedlejší mísnosti. Fotku jsem přesto dokončila. Mou provozovnu zdobí dodnes, ale fotka je i varováním, tenhle kámen se nesmí fotit!

Ruce jsem měla popálené, kámen podivně prskal, ale už nežhnul. Kupodivu stůl byl neporušený. Když jsem si schladila spáleniny,snimek-lurdy2-155.jpg všimla jsem si, že nefunguje mobil. Přestože čerstvě nabitý, byl totálně vybitý a nešel nastartovat. Byl také horký.

Kupodivu spáleniny se zahojily velmi rychle, druhý den, jsem neměla na rukou skoro nic.

Vše mne pořádně vyděsilo. Kameni jsem slíbila, že už focení nebude a dala ho zpět na poličku. Teprve po nějaké době jsem si všimla, jak kámen reaguje například s dálkovým ovládáním aut, mobily, pc. Obchodní zástupci, když jsem kámen zapomněla odnést, měli problémy se svými pc, kámen spolehlivě vycucl baterii. To samé někdy platí o mobilu, fotoaparátu a dalších. Kámen se tu stal pověstný. Zákazníci jsou z něho dodnes  šokovaní. Někteří projevili touhu si kámen osahat a prohlédnout. Jejich reakce byly velmi zajímavé.

Někdy mám pocit, že si kámen s námi hraje. Nevěřící Tomášové ho dokážou tak rozveselit, že jim pak vypoví auto službu, nebo vůbec nenastartují. Naopak ti přístupní tvrdí, jak doslova přijímají z něho informace, někteří mu děkovali za uzdravení.  Prý jim v ruce příjemně hřál. Jen fotit si ho žádný nesmí. Jistota je jistota.

Ráda bych se zde věnovala ještě jednomu zajímavému fenoménu, který také souvisí s podivnými energiemi a tím je Zelený keltský muž. I ten se v našich " LURDECH" vyskytuje. Měl snad kdysi za úkol toto místo hlídat? Druidové se zde evidentně pohybovali. Mám krásnou fotku, kdy v místě pracovali dřevaři a já najednou měla pocit, že mám cosi za zády. Vzala jsem fotoaparát a cvakla. Doma jsem pak nevěřila vlastním očím. Nejenže jsem nafotila vzrostlý les tam, kde není, ale mezi stromy, dokonale maskován, byl on. Záměrně sem tuto fotku nedám, protože bych ráda se k tomuto tématu ještě v budoucnu vrátila, kdy vám představíme různé podivné bytosti.

A co je vlastně ten Zelený keltský muž?

Když druidové potřebovali ochránit nějaké místo proti nepovolaným, stvořili z čisté energie strážce místa. I svá posvátná místa tímto jevem - bytostí hlídali. Osobně jsem slyšela, že i na ryngvalech se občas zjeví.

Krásné fotografie tohoto jevu nám poskytla paní Hana, které tímto děkujeme. Na jedné fotografii si můžete všimnout onoho kruhovitého ringvalu.zelenak-2.jpg

Zelený keltský muž nemusí vypadat, jako lidská bytost, může se zjevit v jakéholiv podobě, zde spíš připomíná velkou kočku. Ale i ta je přece jedním z posvátných symbolů.

zelenak.jpg

 

 Autor Eva, foto archív Eva

foto zeleného jevu: Hana

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Minulost jedna velká záhada

(Drahuš, 9. 5. 2012 12:54)

Autorce a zároveň majitelce závidím,dostalo se jí do rukou opravdu jeden z 9 kamenů? je neskutečně zajímavé číst tyto řádky.každý má svou jakousi víru ač chce nebo nechce vždy se při různých situacích obrací na boha i když tvrdí,že žádný není.Slovo pane bože je na dením pořádku.Myslím.že tento kámen byl úmyslně postaven do cesty aby byl nalezen,a nalezen člověkem který nepůjde do jakéhosi institutu kde by byl rozřezán zkoumán a zapomenut.Je dobře,že si autorka kámen nechá vystavený.Jednou se určitě přijedu podívat.

Re: Minulost jedna velká záhada

(Eva Hačmor, 9. 5. 2012 15:42)

Ráda ukážu a ráda, moc ráda uvítám.

Kdo od koho opisuje ?

(ms, 16. 1. 2012 4:27)

http://www.kpufo.cz/wa/waa/hvezda.htm

Re: Kdo od koho opisuje ?

(Eva, 16. 1. 2012 4:53)

Nevím, jestli od nás někdo něco opsal, na odkaze mi to nic neukázalo - nenalezen. Já pochopitelně neopisuju od nikoho,navíc kámen mi 10 let zdobí provozovnu. Takže vás komentář vyzněl poněkud divně. Navíc jste kámen měl osobně v ruce. Hačmor zásadně zvěřejňuje SVÉ POZNATKY A SVÉ ZKUŠENOSTI!!!!!

Re: Re: Kdo od koho opisuje ?

(ms, 16. 1. 2012 16:04)

Mě odkaz funguje...já jsem to sem dal jenom, proto, že text, který tam je, je velice podobný tomu co jsou zde napsané různé články. Za to já nemohu. Já se jenom ptám. :-)

Re: Re: Re: Kdo od koho opisuje ?

(Eva, 17. 1. 2012 12:12)

Bohužel nemohu posoudit, dostanu se na nějaký channeling, kde bych se měla registrovat. Možná si něco od nás půjčili, neustále tu někdo plení. Tak mi to zkopčete a pošlete na mail, prosím. My, když si něco náhodou někde půjčíme, vždy uvádíme zdroj, kde. To je slušnost, ne však ostatní to dělají. Nemáme, co se týče choceradských záhad cokoli někde kopčit, vycházíme z vlastních zdrojů.

Re: Re: Re: Kdo od koho opisuje ?- upřesnění

(ms, 18. 1. 2012 7:27)

Protože jsem si přečetl oba články (jak na hačmoru i v odkaze), tak shledávám určité historické souvislosti, které se spolu vzájemně doplňují. V žádném případě není nadpis v diskuzi "Kdo od koho opisuje?" myšlen v negativním slova smyslu. Spíš jsem měl zvolit název " Kde je pramen informací", to by bylo přesnější Tolik asi k tomu. Odkaz na článek o letohrádku Hvězda mě spíše zaujal i tím, že zde na Hačmoru je mnoho článků o časoprostorových bránách , alchymii, struktuře časoprostoru apod. A nejedná se pouze o tento konkrétní článek. Mě spíše hodně zaujal ten pohled na zemi jako dvanáctistěn (v článku o letohrádku) v souvislosti v odkazu na článek který vyšel na Hačmoru v sekci Alchymie. Některé informace se opakují v různých textech všude možně, takže člověk pátrá po zdroji...došlo k špatnému zvolení nadpisu (Hačmor samozřejmě neopisuje...:-) ...) Jen ty souvislosti vzájemné při pátrání záhad člověka vedou k zamyšlení, kde je vlastně ten "pramen informací"...howk

Re: Re: Re: Re: Kdo od koho opisuje ?- upřesnění

(Eva, 18. 1. 2012 17:04)

Hačmor děkuje za upřesnění Vašeho předchozího komentáře. Ano, souvislosti jsou skutečně velmi zajímavé.

Jaká je to magie ?

(Eliška, 2. 1. 2012 15:55)

Já bych nevydržela a určitě bych se spojila s Akademií věd, abych se o kameni dozvěděla vše, co je možno dokázat z vědeckého hlediska. Rozhodně jeho síla je udivující.

Re: Jaká je to magie ?

(Eva, 2. 1. 2012 16:09)

Kde myslíš, že by skončil? Někde ve sklepě. Přece tohle nezapadá do učebnic, tak to není vůbec. S pár lidma jsem se spojila, ale z nikoho žádné moudro nevypadlo:-)))))).