Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor s oslavenkyní

7. 10. 2019

Rozhovor s oslavenkynípa061833--2-.jpg

 

Holly: " Dnes je mi 8 let. Chci kopací, nafukovací míček, dobrou snídani, jako každý den a pořádnou prochajdu. Taky bych ráda tu protivnou veverku z lesa, co mi běhá vynadat, když jdu spořádaně po cestě. Je legrační, běží skoro ke mně, a pak vyleze na strom a pořád prská. Páníček jí málem přejel. Viděla, že čouhám z okénka, tak běžela lát, naštěstí panička zaječela a páníček dupl na brzdu. Jeli jsme krokem, tak jsme stáli na místě. Taky by se mi líbila ta bílo zrzavá kočinela, co je často v lese. Dělá velblouda, když jdu okolo a poskakuje. Někdy naopak dělá placku, abych jí neviděla. Panička na ní mluvila, ale číča radši utekla. Taky leze po stromech. Já to tedy taky u některých stromů umím, ale takhle ne. A dělat hrbatého velblouda taky chci."

Panička: "Milá Holluško, uteklo to a dnes je ti 8 let. Moc ti přejeme s páníčkem ještě hodně let lítání, hraní a zábavy. Tady máš od nás míček a nějaké dobrůtky."
Holly: " Máš míček??????" Já se zblázním, já se musím vylítat, já se klidně radostí i přizabiju:-)". Skočím hned pro obojek, nebudeme se zdržovat. Zatím budu pískat míčkem, aby všichni věděli, jakou mám radost."
 
Panička: " Ještě vydrž, musím pracovat, ale vyrazíme, jak to půjde."
Holly: " Nezapomeň na míček. Podívám se, jestli obojek a vodítko jsou na svém místě."
Panička: Holluško, nezab se a koukej, kam letíš:-))))."
Holly: Tedy mezi námi psy, nevím, co jsou narozeniny, asi to bude takový den, co panička, když je má, tak brblá, jak ten rok zase utekl, má je koncem prosince, pak přijde s převratnou myšlenkou, že by se měly zakázat. Ani si nepřeje míček a to by měla, já se o něj postarám. Mám už nádhernou sbírku."
Panička: "Máš to těžké co? Pes s vlastním krámem se špatně obdarovává. 
Holly:" Tak už nech toho tlachání a jdeme něco podnikat. Prochajda je super, třeba potkám nějakého kámoše a dáme hoňku do naprostého ulítání:-).  Narozky, ale i každý den, se má prožít naplno a vesele. To je heslo nás, německých ovčáků. Nebo i ostatních?"

 
Vaše již osmiletá Holly Půlnoční měsícp9291813.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář