Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hollyina porušená pravidla

pc131485.jpgVšichni víte, že mám nějaký radar na hledání toho, co zůstalo v zemi někdy i staletí. Do Lesa psích duší chodíme zatím po poli, nějak tam nic neroste. Vždy, když jsem procházela jedním místem, značila jsem paničce, že v zemi je něco asi velkého. Co myslíte? Vymlouvala se, že nemá žádný kopáček a nemůže kopat. Jednou jsem nevydržela a porušila pravidla. Prostě nejsem líná:-). 

Bylo to dlouhé a pružné a s  nějakým udělátkem na obou koncích. Hadice z nějaké vzduchotechniky. Úplně jsem zvlčila radostí a začala s tím lítat okolo paničky. Přednáška o neuposlechnutí mne neminula, ale panička se smála. K mé žalosti jsem tam tu bájo věc musela nechat. Když jdu okolo, skočím na ní:-)))))). Na tu hadici, pochopitelně:-)
Když mi panička hodně týdnů marodila, polevila v pozornost ohledně mé činnosti. V nestřeženém okamžiku jsem, což jindy vůbec nedělám, překousla malého pískáčka napolovic, když tu náhle jsem jednu část polkla. Panička si vůbec ničeho nevšimla. Radši jsem druhou část odnesla do výběhu a schovala. Druhý den bylo paničce líp a uviděla pískátko z pískáčka a začal výslech. První půlku našla panička brzy, neustále jsem se k místu ohlížela. Nakonec jsem tu půlku vyhrábla a začala lítat okolo paničky. Ta však hledala druhou půlku. I tu našla. Udělalo se mi k ránu nějak zle a druhou půlku jsem vyzvracela, naštěstí. Byla plná granulí. Prý jsem měla štěstí, jinak jsem skončila na operačním stole. Fuj. Stáhla jsem uši a měla jsem tak zkormoucený výraz, že jsem dostala pusu a panička poděkovala mým andílkům strážným.
 
Kočky snáším dobře, nemám s nimi problém a některé jsou proto hodně drzé. Už ve sněhu objevila panička stopy, které vedly do mého bejváku. Časem se ukázalo, tedy díky fotopasti, která byla na noc přivezena, že zde úřaduje bílorezavý kocour. Jdeme z procházky a panička kouká, co dělám. Na něco v trávě jsem lehce funěla. To dělám paničce, když spolu někdy spíme, tak jí funím do oka. Vyletí vždy:-). Zde se nedělo nic. Zafučela jsem víc a nosem lehce žďuchla. Zase nic. Zažďuchala jsem víckrát po sobě a vyletěl z trávy  "můj" kocour a hodně naštvaný. Dokonce jsem ho přimněla asi k desetimetrovému pohybu. Přiletěl povel a bylo po legraci. 
Včera se mne panička ptala, proč jsem dala svůj polštář do vedlejšího kotce a proč jsou na něm bílé a rezavé chlupy? Mám vysvětlovat, jak se ten vetřelec roztahuje? Lepší mu nastavit pravidla:-))))
Tuhle  jsem pomáhala paničce uklidit nákup, když zazvonil telefon. Neberu věci ze stolu, ani na podlaze, ale tohle bylo ve kbelíčku, kam se dávají věci, co jdou do kompostu. To asi na fujseznamu:-) nebude. Rychle jsem spolkla vyvařenou petržel. No, nic moc to nebylo:-). Panička zatím radila paní, co její pes odmítal jít na procházku stále stejným směrem, nedivím se.-)a já zatím hlučně pískala na svou myšku. Panička doradila a šla dokončit úklid nákupu. Je všímavá a chybějící petržel ve kbelíčku jí neušla. Tak jsem se dozvěděla, že jsem pažravá koza a tohle je taky fuj!!!!
Má vůbec pes nějaké radosti:-)))))? Jdu dát prát.p3050472.jpg
 
Diktovala Holly Půlnoční měsíc
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vzkaz pro Holly

(Dana, 13. 5. 2019 19:26)

Čtu Holly,že jsi velice všímavá holčička a panička,nemá pochopení pro tvoje záliby.Musíš jí to pořádně vysvětlit,moc se přitulit,ale hlavně,již nic nepolykat,takové fujtablíky.Tak ti přeji,hodně zdravíčka a super dníčky.Zdraví panička a Riuška

Re: Vzkaz pro Holly

(Holly, 14. 5. 2019 14:53)

Děkuji paní Danuško, holt jsem jen pes:-), ale i panička má své nedostatky:-). Pšt:-))))))

Slečno ředitelko

(Fany, 13. 5. 2019 11:58)

Zasmála jsem se a zároveň jsem si vědoma Vaši zodpovědnosti, bdělosti a šikovnosti. Bez Vás by tam byli úúúúplně ztracení a ještě ušpinění. Bravo! Vaše fanynka Fanynka

Re: Slečno ředitelko

(Holly, 13. 5. 2019 15:44)

Děkuji Fanynce, své fanynce:-).