Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daněk ležící, Holly kontrolující

12. 7. 2016

Daněk ležící, Holly kontrolující:-)
3d.gif

Přicházím s Holly do Lesa psích duší, ta se žene k altánu, který nám zachytává dešťovou vodu pro pozemek, já naopak  se chci juknout pod duby, jestli tam nejsou houby. Když se zadaří, dají se sbírat přímo s lavičky. Na noze altánu jsou pověšeny míčky a házeč, proto ten její spěch.

To je třešnička na dortu naší procházky. Nejdřív se snažit vykoupat v potůčku, kde je bohužel minimum vody, ale Holly zvládá se smáčet a zabahnit dokonale. Pak ještě kousek cesty a jsme v LPD, kde visí ony požitky. A tak najednou vidím koutkem oka, jak vedle altánu leží něco velkého. To už Holly ale počítá míčky a usedá pod nimi. Mne však oblila hrůza. To ležící byl daněk, ležel na boku, nohy natažené, hlavu vytočenou směrem ke mně. Nehýbal se, Holly byla pár desítek cm od něho a soustředila se na míčky. Daněk jí vůbec nezajímal, což je dobře, ví, že si nemá zvířat všímat.
Posuňkem jsem ji přivolala k sobě a lovila z kapsy telefon, protože daněk se mi zdál mrtvý. Měla jsem radši fotit, ale foťák byl v batohu a já lovila číslo na předsedu MS.
Bez brýlí a na prudkém sluníčku, jsem moc šancí neměla, ale snad se zadaří. Holly jsem dala posuňkem do lehu a sváděla boj se slepotou:-). Daněk dál ležel ve stínu altánu, ale mé sakrování na telefon mělo účinek. Nebyl mrtvý. Najednou se pohnul, ještě si podrbal záda o trávu, líně se na nás podíval, pomalu vstal a odkráčel do obilí s výrazem, že jeden tu nemá klid.
Holly dostala volno a hned letěla k míčkům, pak mi naznačila, že daněk leží v obilí, ale nešla k němu. Hodila jsem jí párkrát míček a šla se podívat, co nám ta parohatá potvora snědla. Daněk si smlsnul na mladé jívě a dal si ji s tymiánem, chodí mi ho tam ožírat pravidelně. Jíva to přežije, tymián snad taky. Rozloučím se fotkou, která sice vznikla dříve, než tato příhoda, ale doma mne rozesmála:-). Holt dančinec je erotické pole pro hmyzíky.sex-na-h....vne.jpg

 

Autor: Eva

Foto: Archív Lesa psích duší

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář