Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týden plný překvapení

28. 6. 2014

Týden plný překvapení

Někdy čas plyne a máte pocit, že je jeden den jak druhý. Někdy se přihodí tolik událostí, že je nestíháte ani zaznamenat. Pokusím se vám přiblížit dvě návštěvy, které se udály v Lese psích duší během minulého týdne.img_0706.jpg

Hned v pondělí k nám zavítala z Jižních Čech výtvarnice Marcela Jedlinská se svou fenkou Miky. Měli jste možnost se s oběma seznámit na stránkách Hačmoru. Potěšilo nás, že první zastávka jejich prázdninového vandrování vedla právě k nám  do Lesa psích duší. 

img_0806.jpg

Středa pak byla doslova nabitá telefonováním a posíláním mailů. Chystaly jsme se na příjezd Hanušovického řezbáře Jaroslava Pecháčka. Naší úžasné spolupracovnici Malgorzatě Melenové se podařilo zprostředkovat něco, v co jsme ani nedoufali. Ve čtvrtek přijel sám pan Pecháček a přivezl dřevěnou sochu Duch stromu. Dar, který bude zdobit náš Les. Po nutném ošetření dřeva proti hnilobě a konzervačním nátěru bude trvale umístěn v Lese psích duší. Každý návštěvník bude moci shlédnout řezbářské dílo vyřezané motorovou pilou Jaroslava Pecháčka. Naše velké poděkování posíláme i tímto článkem. Další fotografie najdete vMiky a Duch stromu.

Alena a Eva

Chocerady 23. a 26. 6. 2014  (foto Alena a Eva)

  

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář