Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nového v Lese psích duší

22. 9. 2014

Sobota 20. 9. 2014 img_4991.jpg

Na návštěvu přijela rodina Stejskalova z Náměště nad Oslavou. Cíl jejich cesty byl náš Les psích duší, spojený s výběrem stromu pro jejich milovaného pejska Charlieho. Paní Ivaně padla do oka borovice. Osadili společně Charliemu přivezený kámen s pamětní destičkou. Pořídili jsme i fotografie na památku a rodinní mazlíkové, dva čivaví kluci, nemohli při focení chybět. Odpoledne strávené v Lese rychle uběhlo a byl nejvyšší čas na návrat.  Děkujeme za finanční příspěvek do pokladny LPD a také si vážíme rozhodnutí paní Ivany stát se patronkou Lesa psích duší. Těšíme se opět na shledanou.

Pondělí 22. 9. 2014

Na schůzku s ředitelkou společnosti Posázaví B. Zemanovou jsme ránodsc_0549.jpg odjížděli z Chocerad s otázkou, co nového nám toto setkání přinese. V kanceláři na Masarykově náměstí v budově piaristické koleje v Benešově nás čekala paní ředitelka spolu s šéfredaktorkou PhDr. Jaroslavou Tůmovou. Jeli jsme představit Les psích duší a dozvědět se, co bychom mohly očekávat od možnosti spolupráce se společností Místní akční skupiny Posázaví.

Posázaví o.p.s. se zabývá koordinací rozvoje regionu za účelem jeho dalšího rozvoje, podporou mezisektorové spolupráce, poradenstvím a konzultacemi v dotačních programech ČR i EU. Jak se praví na webových stránkách www.posazavi.com.

Odjížděly jsme s vydávanými materiály o.p.s. a pro začátek s otevřenou možností propagace Lesa v rámci regionu. Tak jdeme lovit v archivu pěkné fotky, aby se o nás na stránkách Zpravodaje Místní akční skupiny Posázaví vědělo. Turistická sezona pomalu končí, ale čas třeba na rodinný výlet je možný v každém ročním období. Přijďte, barevný podzim začíná a krásný výhled na posázavské panorama čeká i na vás.

 

Schůzky za LPD se zúčastnily Jana, Eva a pro vás zapsala a fotila Alena

 

 Chcete nás podpořit a sdílet s námi krásný kus přírody? Za každý dar děkujeme:

 

Číslo bankovního účtu : 2000308776/ 2010 pro platby v České republice

                                  2000308776/ 8330 pro platby v Slovenské republice

jiné měny a mezinárodní platby :

IBAN:  CZ8620100000002000308776,  WIFT/BIC:  FIOBCZPPXXX 

Variabilní symbol pro identifikalci platby - uveďte datum vkladu např. 20122509 nebo uveďte ve zprávě pro příjemce vaše jméno.

Děkujeme.

 

 

 

img_4981.jpg 

Stejskalovi a borovice pro Charlieho

SEZNAM PATRONŮ LPD, bez kterých bychom nikdy nebyli tam, kde už jsme.

 

 

 

PATRONEM se stává paní Madla Černá, která nakonec zajistila ne 300 sazenic stromečků, ale rovnou 600 sazenic habrů, buků a dubů na osázení hranice pozemku + barvu proti okusu. I letos nám paní Černá darovala barvu proti okusu. Díky moc. Zároveň děkujeme i jejímu manželovi, který stromečky dovezl. Moc si takové obrovské pomoci vážíme. 

Zuzana Arbeus Kolaříková, její výrobky nám nejen pomáhají, ale i důstojně reprezentují Les psích duší. Její cedulky ke stromečkům, hrnky a mnoho ostatního, je prostě úžasné. I vy nám takto můžete pomoct, když si objednáte cokoliv, s vaším motivem, stačí jen p. Kolaříkové sdělit, že podporujete Les psích duší. Vaše ceny budou stále stejné, jaké objevíte v ceníku paní Kolaříkové, když kliknete na odkaz v jejím jméně. Děkujeme. 

Obec Chocerady

pyrenejci-2.jpg

 

 A dále : p. Karel Fára. p. Miková Sázava.p. Proskovcová Chocerady, p. V.Vejvoda Chocerady, p. Eva Hypšová Chocerady, manželé Solařovi Chocerady, časopis Pes přítel člověka - REPORTÁŽ O LPD VYŠLA V LISTOPADOVÉM ČÍSLE 11., ing. František Bureš Chocerady,                                     manželé Vodrhánkovi Ondřejovvodrbanner--b-001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalším Patronem Lesa psích duší se stává p. Helena Lišková Chocerady, p. Horková Praha, manželé Kozákovi Chocerady, manželé Karbusičtí Tehov, Čestným Patronem se stává paní Růžena Jerešová Plzeň

 

A tohle poděkování je trochu netradiční, protože Patronem prohlašujeme i naše dědaauto, VAZ 2101 ROČNÍK 1977

p. Drahomíra Forraiová Slatina, výcviková škola Cerberos a CHS:

 

cerberos.jpg

anamo-bohemia-banner.jpg

 p. Frolichová Praha, p. Doležalová Chocerady, p. Švrčková Chocerady,p. Drazdík Přestavlky, p. Jana Žihlová , manželé Hanovi.

Petr Tesárek:  VÁHY, POKLADNY, SYSTÉMY...........

 

vahy-uprava.jpg

 p. Milena Štollova, Chocerady

 p. Jaroslav Hácha - geodet hacha.sluzby.cz/

 p. Anna Meišnerová - věnovala dvě krásné lavičky

 RNDr. Lenka Romanová - Vlkovec www.naturecare.cz/romanova

 p. Renáta Ulčová, Vlkovec - věnovala sazenice borovic

 p. Jana Žihlová - Spálené Poříčí

 p. Kateřina Filipová - Praha - zakoupila sazenice tújí

 manželé Hurdovi - Mnichovice

p. Stanislala Jeřábková -  Prachatice

p. Malgorzata Melenová - Tanvald

p. Hana Mišíková chovatelská stanice německých ovčáků Z TROJMEZÍ

prodej štěňat po celý rok.

 

banner-z-trojmezi.jpg

 p. Romana Ormandy Ostrava

p. Ivana Stejskalová Sázava

Abakuk - dřevěné sochy a výrobky ze dřeva. Věnována socha Duch stromu

p. Šárka Brožová Prachatice

p. Dana Vopátková Benešov

p. Iva Stejskalová Náměšť nad Oslavou

p. Martina Jarošová Bohumín

 

 Jen malá ukázka, jak i jinde se PATRONI objevují:tourist.posazavi.com/cz/article.asp

 PROSBA

PROSÍME, HODNÉ LIDI, JESTLI BY NÁM NEVĚNOVALI LEŠENÁŘSKÉ TRUBKY, BUDOU POUŽITY, JAKO HRANIČNÍ KOLÍKY. Dále sháníme lesnické pletivo, nepřekáží někde? DĚKUJEME. Platí stále, i když jsme nějaké trubky již dostali.

Les psích duší a mnohem víc fotografií najdete i na facebooku:

www.facebook.com/pages/OS-LES-PS%C3%8DCH-DU%C5%A0%C3%8D/117259078453364

 

p2010908.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář