Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holly Půlnoční měsíc - škvírkař

22. 8. 2012

 

 

Holly Půlnoční měsíc - škvírkařmicek-pod-paletou.jpg

 

Nemohu vidět škvíru nebo nějaký prostor, kam bych mohla něco nacpat. To je ta nejlepší hra na světě. Zrovna jsem objevila, jak hračka prasečí hlavička, když jí zmáčknu, aby se vyfoukla a držím jí nosem, jde pak packou nastrkat pod malou paletu, na které stojí pytle v krámě. Škvíra je opravdu malá, asi 3cm, tak to byla makačka na bedýnku, než jsem přišla na ten správný způsob. Nakonec jsem hračku úspěšně zastrčila. Jenže pak nešla ven. Packa šátralka byla krátká. Chtěla jsem začít kousat prkno, ale zas to známé fuj mne zastavilo. Hnusné slovo. Panička mne celou dobu pozorovala. Pak vzala koště a násadou mi hračku vytáhla ven. Během několika vteřin jsem hračku zasunula packou zpět.micek-pod-paletou-2.jpg Opakování prý dělá mistra.  Tentokrát jsem nechala kousek čouhat, tak šla vytáhnout, jenže to není ono, mám ráda, když se panička zapojí. Tak jsem ho zase nacpala pořádně hluboko.  Děsně fajn schovka. Nedávno jsem našla zajímavé místo v kotelně a narvala hračku za darling. Nakonec musel pomoct páníček. To nebyla dobrá schovka.

Ptáte se, co je u mne nového? Je toho hodně. Ze začátku jsem měla respekt z hadice na zalévání. Panička pravila, že mne nekousne, naopak je to kámoška. Dodala jsem si odvahy a začala se tedy s ní kámošit. Jak jsme si spolu porozumněly, uvidíte na videu. Skvělá zábava, jen jsem trochu zlila paničku a provozovnu, když jsem chtěla s hadicí začít létat po zahradě. Asi za hodinu mne panička kvůli telefonu spustila s bdělého očka, tak jsem hadici na několika místech zakousla. Páníček si přistavil auto a chtěl ho mimořádně umýt. Hadice tekla všude, jen ne z toho správného konce. Málem ho kleplo a chtěl mi dát na zadek, což mne rozveselilo a vyzvala jsem ho okamžitě ke hře. Všude říká, že mne klepnul, ale neklepnul, on je hodný.

Velký zážitek jsem měla s kombajnem.

Nic podobného jsem ještě nezažila. Můj výběh a pole dělí asi dva metry. Najednou slyším šílený rachot, vidím hnědý oblak a v tu chvíli jsme byly s paničkou obě zasypané obilkama. Vůbec jsem nevěděla, co se děje. Trochu jsem zaváhala, koukla na paničku, ta pravila, přece se toho kombajnu nebudeš bát , a tak jsem hned vystartovala k plotu a pořádně mu to vytmavila. Pomalu se plížil pryč, nedivím se, musel mít ze mne pořádný strach. Pak přejel ještě párkát, ale už vždy dál a dál. Když byl ještě dál, vzala panička aport, že mi něco ukáže. Já zírala. Najednou taková plocha na lítání. Jsem tu krátce, tak nevím, že po poli se dá lítat. Kombajn sice ještě rachotil na dohled, ale já plachtila za balonkem mnohokrát a mnohokrát. Po poli nyní pořád něco jezdí, ale je mi to fuk.

 

Taky za mnou opět přišela má psí rodina s Katkou. Stejně mám nejradši strejdu brabantíka. Půlségra pěkně vyrostla a můj bazének se jí moc líbí. Teta se mne snažila zmlátit, máma mne zmlátila, protože jsem vylítla na půlségru. Slovo fuj létalo vzduchem dost často. Přežili jsme všichni.  A kupodivu po všech těch piškotách nebylo nikomu zle.

Minule jsem se zmínila o svých archeologických nálezech, tak to mne ještě nepustilo, naopak rozšiřuju pole působnosti. V zemi jsou totiž moc zajímavé věci. Když jsem tuhle přinesla moc hezky vonící hrudku, panička nevěřila, že tohle máme na zahradě. Roste to přímo pod kotcem mezi břízou a bezem. Byl to letní lanýž, jen jsem ho trošku přežvýkla, tak dáme ilustrační foto:letni-lanyz.jpg

Taky mám kámošku myšku, je fuj, tak jí jen pozoruju. Všechno je fuj, je to normální? Nedávno jsem totiž spolkla rejska a prošel mým zažívacím traktem doslova nepoškozený. Jsem v podezření, jestli jsem ho nespolkla živého. Proto jsou myši na fujseznamu, abych neslupla nějakou otrávenou. Myšce trochu přilepšujem a páníček má zákaz lovu. Jsem ráda, že aspoň jedno fuj se vztahuje i na něho. Myška se dlouho nechtěla fotit, ale hrst slunečnicových semínek jí uplatila a zapózovala. Pro hůře vidící, sedí na pařezu.

 

myska.jpg

 

 

 

 Úplně bych zapomněla, že jsem už oslavila 10 měsíců a tohle je fotka z mých 10. měsíčnin.

holly-10-mesicu.jpg

 Tak a to je dnes vše, zase někdy ahoj Holly.

 

 A ještě malý dodatek po pár měsících, vymyslela jsem hru, když panička vyhodila krabku od krmení. Je to přece skvělá schovka. Když panička viděla, jak jsem udělala otvor na vsunutí míčku, vyřízla mi další dva a vy se podívejte, jak se skvěle bavím. Zkuste tuhle hračku dopřát i svému psu, uvidíte, že to zvládne taky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Holly šikulka.-))

(Jarka a Roky, 27. 8. 2012 22:31)

Milá Holly,s tou hadicí jsi mě pobavila..nic si z toho nedělej,že se páníček zlobil,jistě to nemyslel vážně...a mezi námi děvčaty...stejně už byla zevnitř trochu zelená:-))))))páníčci chtěli koupit určitě novou:-)))

Re: Holly šikulka.-))

(Holly, 28. 8. 2012 7:48)

Radši už jí zakusovat nebudu:-))))))

Holly je krasavice !

(Eliška, 27. 8. 2012 8:10)

Holly je krasavice, viděli jsme na vlastní oči, jenže pouze za plotem. Přijeli jsme se na ni a na její paničku podívat,ale Holly si zřejmě myslela, že ti tři mrňousové (Denny, Terry a Ája) jí přijeli zabrat její oblíbené teritorium u bazénku, a tak zůstalo jen u okukování.
Upřímně řečeno,malou šmejdilku Áju nejvíc zajímala Hollyna panička. S tou se okamžitě chtěla kamarádit a pokud by to šlo, navazovala by přátelství i s ostatními členy rodiny a měla tendenci vecpat se nejen do krámu ( kde to krásně vonělo různými dobrůtkami), ale i do bytu. Denny a Terry se chovali poněkud rezervovaně, jsou to přece jen starší pánové, kteří mají povědomí o tom, jak se chovat na návštěvě. Nabízené dobrůtky ale bez velkých rozpaků slupli a doporučili svým paničkám, co nakoupit domů, aby nezůstalo jen při ochutnávce.
Tak snad zase příště - a snad nás Holly vezme na milost.

Re: Holly je krasavice !

(Eva Hačmor, 27. 8. 2012 13:23)

Já se fakt jen bála jejího temperamnetu, příště jí pustím. Denny se mi zdál moc křehký:-))))), aby na něho nešlápla. Pustila by ho i do bazénku, s tím nemá problém. Určitě se zase všichni zastavte a na dýl, můžem jít společně do Lesa psích duší. Je to kousek. Budeme se těšit.

Šikulka Holly

(Věra, 25. 8. 2012 23:10)

Moc krásné a pěkné video:-)))Holly brzy zase piš a posílám Ti srdíčko♥

Re: Šikulka Holly

(Holly, 26. 8. 2012 7:38)

Pokračování bude.

:-)

(Zlatka+Sany, 24. 8. 2012 19:26)

Holky supéééér :-) Já se nasmála,Hollynko, ty jsi číslo,myslím že by jste byli se Sanym prima dvojka a my s tvojí paničkou obě na infarkt :-)))

Re: :-)

(Holly, 24. 8. 2012 20:34)

Holt to máme se strejdou Sanym v krvi:-))))))♥♥♥

Šikulka Holly

(Eddy Kolibřík, 23. 8. 2012 20:45)

Krásně napsané a moc hezké video. Tak ona si s tebou Holly ta hadice nechtěla hrát? Dobře jsi udělala žes ji zakousla! Přece si z tebe nebude nějaká obyčejná hadice dělal legraci!

Re: Šikulka Holly

(Holly, 24. 8. 2012 7:17)

:-)))))))))

KRÁSNÉ

(Marcela Z. a LUi, 22. 8. 2012 18:27)

...a opakuji znovu... krásné ;-)

Re: KRÁSNÉ

(Eva Hačmor, 23. 8. 2012 8:43)

Díky Marcelo a Lui ♥

Holly musíš být

(ADINA, 22. 8. 2012 16:03)

skvělý pejsek. A hezky píšeš, pochval paničku za videa, u vodního jsem se moc zasmála.

Re: Holly musíš být

(Eva Hačmor, 22. 8. 2012 17:04)

Obě děkujeme:-)))))